• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

Eke Mariën & Annemarie Coopman

Van aardappel tot zeewier
Van aardappel tot zeewier

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2023

    € 29,95

Van aardappel tot zeewier

De kunst van lekker koken

Eke Mariën & Annemarie Coopman

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Een onmisbaar boek voor elke thuiskok die nog beter, lekkerder en verantwoorder wil leren koken. 'Verrijk jezelf, je smaak en je gerechten door het lezen van dit boek. Fascinerend heerlijk.' ONNO KLEYN 'Niet verder lopen! Dit boek kopen. Dit boek zou bij iedereen in de kast moeten staan, het is de basis van alles. Als iedereen dit boek uit zijn/haar hoofd leerde dan kon écht iedereen koken. Dit boek is gewoon ongelofelijk essentieel en een must voor iedereen die wel eens een pan vasthoudt. Dat is dus élk mens.' YVETTE VAN BOVEN 'Kijk, dit is een boek waar we op zaten te wachten. Of je nu veganist, vege- of flexitariër bent, of in elk geval nieuwsgierig naar een plantaardig(er) eetpatroon: Annemarie en Eke bieden je een schat aan nuttige informatie en de lekkerste kooktechnieken voor granen, peulvruchten, groenten, tofu., paddenstoelen en nog veel meer.' JANNEKE VREUGDENHIL

Specificaties

  • Uitgever
    Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2023
  • Bladzijden
    320
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    246 x 181 x 27 mm
  • Gewicht
    846 gram
  • EAN
    9789461563156
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Inmaak- en fermenteerbijbel

Inmaak- en fermenteerbijbel

Simone van Thull
€ 34,99
Groenvoer - gesigneerde editie

Groenvoer - gesigneerde editie

Tobias Camman
€ 32,99
Chin. Ind. Rest. kookboek

Chin. Ind. Rest. kookboek

Danny Lee
€ 38,99
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen

De wereldgeschiedenis in twaalf bonen

Joël Broekaert
€ 20,00
Tapas

Tapas

Janneke Vreugdenhil
€ 27,50