0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Van wafel tot koek
Van wafel tot koek

Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

Regula Ysewijn

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Nog niet verschenen, verwacht op 2 feb. 2023
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 35,00
Omschrijving

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great British Bake Off. Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    dec. 2022
  • Bladzijden
    272
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    258 x 200 x 28 mm
  • Gewicht
    1250 gram
  • EAN
    9789048859757
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Borrelbijbel

Borrelbijbel

Ramon Brugman
€ 34,99
Java

Java

Maureen Tan
€ 35,00
Lekker & simpel 10 jaar

Lekker & simpel 10 jaar

Sofie van Daalen Buissant des Amorie
€ 22,50