0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Velvet Music Donner

Op de 2e etage bevindt zich een vestiging van Velvet Music voor al uw muzikale en muziek-gerelateerde behoeftes!

Onze muziekafdeling van Velvet Music Donner heeft sinds kort een eigen webwinkel!

Op velvetdonner.nl vindt u een ruime keuze aan nieuwe uitgaves, goedlopende klassiekers, mooie aanbiedingen en nog te verschijnen albums in elk genre, zowel op CD als LP. En uiteraard kunt u daar ook ons aanbod aan films en series terug vinden. Elke bestelling kan gratis af worden gehaald bij de muziekbalie op de 2e verdieping, of worden verstuurd tegen een kleine vergoeding.

Shop nu online bij de Velvet Donner webwinkel

Velvet Music is al ruim 20 jaar een begrip in Rotterdam. De winkel in Donner specialiseert zich in klassiek, jazz en wereldmuziek, maar heeft ook een ruim assortiment van de betere pop (oud en nieuw), soul, hip-hop, Nederlandstalig en blues op zowel CD als LP. Mochten wij onverhoopt iets toch niet hebben staan, dan halen wij het met alle liefde voor u in huis. Daarnaast is er een goed gevulde DVD bak met de betere arthouse films en worden er met regelmaat gratis 'instore' optredens georganiseerd.

Velvet heeft ook muziekpapier op voorraad. Op bestelbasis kunt u ook terecht voor bladmuziek.

Bestelformulier Velvet Music Donner

Volg Velvet Music Donner op velvetdonner.nl en social media om op de hoogte te blijven van alle nieuwe uitgaves, acties en evenementen

Facebook

Instagram


Contact

emailadres: donner@velvetmusic.nl 
telefoonnummer: 010-3070282