0

Verhuizing

Inpandige verhuizing Donner 3 & 4 september.

In augustus 2017 is een begin gemaakt met de verbouwing van boekhandel Donner, die voorjaar 2019 klaar moet zijn. 
In de eerste week van september 2018 wordt de inventaris verhuisd van de huidige BG en -1 naar de andere zijde van het gebouw.
Hierdoor zal de winkel op maandag 3 en dinsdag 4 september gesloten zijn. Op woensdag 5 september gaan de deuren van Donner weer open.                                                                                                 

 

Werk in uitvoering: gefaseerd naar een nieuwe winkel
In het voorjaar van 2019 zal het nieuwe Donner officieel worden geopend. De verhuizing in september 2018 naar de andere zijde van het gebouw (richting Binnenwegplein), kan een mijlpaal worden genoemd in het hele bouwproject. De contouren van de nieuwe winkel worden zichtbaar. De begane grond (0) zal worden ingericht, evenals de tussenverdieping (1) en de tweede etage (2). De verschillende (boeken)afdelingen zullen in principe niet meer van plaats veranderen. Wel moet het interieur gaandeweg vorm krijgen. Het blijft werk in uitvoering, met als apotheose de toevoeging van het atrium aan de achterzijde van de tweede etage. In het midden daarvan staat het beroemde ‘Raam van Copier’, dat eindelijk voor het publiek wordt ontsloten. Tevens zal dan de grote ingang aan het Binnenwegplein worden geopend.

Diner@Donner
Op 5 september opent er achter de toekomstige hoofdingang aan het Binnenwegplein een pop-up koffiebar. Het restaurant boven zal van 17 september tot 11 oktober vanwege bouwwerkzaamheden gesloten zijn. Gedurende deze periode is er in de pop-up ook een beperkte lunchkaart beschikbaar.