• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Verrot Lekker

Zelf fermenteren, eenvoudig, lekker & gezond

Christian Weij

Verrot Lekker
Verrot Lekker

Alle bindwijzen en edities

Verrot Lekker

Zelf fermenteren, eenvoudig, lekker & gezond

Christian Weij

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 32,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Sinds de verschijning van Verrot lekker in 2015 heeft fermenteren in Nederland een vlucht genomen en zijn er meer dan 20.000 exemplaren van dit boek bij enthousiaste fermenteerders terechtgekomen. Tijd dus, voor een herziene uitgave, met twee volledig nieuwe hoofdstukken. Eén hoofdstuk over basis fermentatietechnieken en het spectaculaire hoofdstuk ‘Verrot Spannend’ met zesentwintig bijzondere recepten voor de gevorderde fermenteerder. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm van conserveren; een techniek die opnieuw in opkomst is. Het past dan ook helemaal in de trend van gezond eten en het verduurzamen van voedsel. Verrot lekker is een praktisch kook- en doeboek, met veel recepten. Allerlei producten komen hier aan bod: niet alleen groente en fruit maar ook zuivel, vlees, vis, noten, zaden en granen. Auteur Christian Weij legt zijn basisregels uit en introduceert je in de wereld van het fermenteren. Christian Weij is fooddesigner, fermentatiespecialist en eigenaar van de culinaire speeltuin Het SmaakPark in Ede. Hij geeft geregeld fermentatieworkshops en masterclasses in binnen- en buitenland en heeft honderden topchefs aan het fermenteren gekregen. “Fermenteren is een opvallende trend. Topchefs als Jonnie Boer zijn heel erg in de weer met fermenteren.” – Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher “Verrot Lekker, een te gek boek met een wereld aan informatie over fermenteren en zelf inmaken van groente, fruit,

Specificaties

  • Uitgever
    Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2021
  • Bladzijden
    368
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    247 x 203 x 35 mm
  • Gewicht
    1264 gram
  • EAN
    9789461562777
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99