0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
I.v.m. de drukte bij PostNL kan vertraging in de levering optreden.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 19,99

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen. De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten. Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: RuitenbergBoek B.V.
  • Druk: 1
  • Verschenen: feb. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 208
  • Genre: Eten en drinken algemeen
  • Dimensies: 253 x 189 x 27 Millimeters
  • Gewicht: 880 gram
  • EAN: 9789461888853

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

TLV

TLV

Jigal Krant
€ 29,99
Plenty

Plenty

Yotam Ottolenghi
€ 29,95
Rens mijn lifestyle guide

Rens mijn lifestyle guide

Rens Kroes
€ 20,00
Veggie!

Veggie!

Hugh Fearnley-Whittingstall
€ 10,00
Jamie Oliver - 5 ingredienten

Jamie Oliver - 5 ingredienten

Jamie Oliver
€ 29,99