0
Vlees
Vlees

Vlees

slow cooking, de klassieke methode voor de perfecte garing

Annemarie Wildeisen

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Direct af te halen.
€ 19,99
Omschrijving

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog, het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen. De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten. Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

Specificaties
  • Uitgever
    RuitenbergBoek B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    feb. 2017
  • Bladzijden
    208
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    253 x 189 x 27 mm
  • Gewicht
    879 gram
  • EAN
    9789461888853
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 29,99
Vegetarische ovengerechten

Vegetarische ovengerechten

Tschiesche, Jenny
€ 7,95
Snel & simpel koken

Snel & simpel koken

Faude-Rôle, Sabrina
€ 9,95
Verse salades

Verse salades

Graimes, Nicola
€ 7,95
Vegetarische salades

Vegetarische salades

Richards, Cindy
€ 7,95