• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

De Vegetarische Slager, José van Mil & Fleur van Mil

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2021

    € 27,99

Vleesch

100x een plantaardige ode aan vleesklassiekers

De Vegetarische Slager, José van Mil & Fleur van Mil

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 27,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de vegan Kipstuckjes en Gehacktballen niet meer weg te denken uit de supermarkten. De Vegetarische Slager groeide in tien jaar uit tot een fenomeen, met verkrijgbaarheid in – intussen – 45 landen.

In Vleesch vind je honderd heerlijcke recepten voor de vleesliefhebber. De recepten zijn verdeeld over vijf eetmomenten: ontbijt, brunch & lunch, lecker snacken, doordeweecks, weeckend en tradities. Vleesch biedt tips en tricks om traditionele feel good-gerechten te hacken, zodat je dankzij De Vegetarische Slager nog steeds je favoriete (familie-) recepten op tafel zet. Op z’n plantaardigst, zonder iets in te leveren aan smaack en beleving.

De Vegetarische Slager, in 2010 opgericht door Jaap Korteweg, heeft als missie de grootste slager ter wereld te worden, maar wél met vegetarisch en plantaardig vleesch. De ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren. José werd opgeleid aan de Cordon Blue Cookery School en werkte jarenlang als culinair (hoofd)redacteur en columnist, onder meer bij Libelle en Nouveau. Ook werkte ze mee aan diverse kookboeken. José van Mil is samen met Fleur van Mil partner in Pepper & Salt, waarvoor ze recepten ontwikkelen, foodstyling verzorgen en concepten bedenken en produceren.

Specificaties

  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2021
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    248 x 198 x 29 mm
  • Gewicht
    1111 gram
  • EAN
    9789038810874
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€ 27,50
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99