0

Voordeel & Aanbiedingen

Met ingang van 17 mei waait er een nieuwe frisse wind door het café. Het nieuwe team heeft gekozen voor vers, kwaliteit en ambachtelijk bereid en bij voorkeur uit de buurt.

Goed brood van Jordy’s bakery, super tompoucen, appeltaart en saucijzen van patisserie Holtkamp, kaas van de Kaashoeve op de Binnenweg, vlees en vleeswaren van slagerij Ooteman en chocolade van de Bonte koe. De koffie komt van “man met bril” de groenten van Karel van der Vorm. Met de ingrediënten van deze leveranciers maken wij onze sandwiches, tosti’s, soepen en salades. Geen poespas maar lekkere smaken, vers en kwaliteit, dat is het uitgangspunt. Duurzaam en waar mogelijk biologisch. Maar er is meer. Omdat er in de directe omgeving van Donner eigenlijk weinig lekker eetbaars te koop is voor thuis hebben we een selectie gemaakt van producten die we verkopen als winkel, om mee te nemen voor thuis, als picknick of cadeau. We beginnen met een bescheiden maar bijzonder assortiment, want we willen absoluut kunnen instaan voor de kwaliteit. Op vrijdag zullen voortaan wisselende gastkoks een dagmaaltijd koken. Ook zullen we exposities en presentaties houden, waar mogelijk aansluitend op boekpresentaties of lezingen van Donner, maar ook van jong talent dat hier los van staat. Welkom bij Diner @ Donner

Gezelligheid 2.0

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo.

  • Wij zitten ook op Twitter!