0
Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen mogelijk op vooraf afgesproken tijdslot.
€ 15,00
Omschrijving

Een opwindend nieuw boek van dé barbecue-goeroe uit Amerika. Steven Raichlen combineert in zijn nieuwste boek Vuur de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecuegerechten een turboboost geeft. Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones. Leer hoe je in bier gepekelde bloemkool aan een draaispit roostert. Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gril mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalmsteaks met een kruidenkorst op een schep. Van ontbijtjes tot cocktails en van groenten tot nagerechten – dit boek bewijst dat vuur, en begrijpen hoe je het beheerst, alles lekkerder maakt.

Specificaties
  • Uitgever
    Karakter Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mrt. 2019
  • Bladzijden
    336
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    238 x 209 x 34 mm
  • Gewicht
    1315 gram
  • EAN
    9789045218632
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Hét vleesboek!

Hét vleesboek!

delicious. magazine
€ 9,90
Back! Het Duitse bakboek

Back! Het Duitse bakboek

Marije Thomas
€ 25,00
Sterke recepten

Sterke recepten

Daniel Sterk
€ 20,00
Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

Isabel Boons
€ 7,90