• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Whole food voor elke dag

250 pure en vegetarische recepten zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers

Amy Chaplin

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2020

    € 36,99

Whole food voor elke dag

250 pure en vegetarische recepten zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers

Amy Chaplin

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 36,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Winnaar van de James Beard Awards 2020

250 pure, vegetarische recepten voor een gezond dieet

Whole food is een trend: puur en bewust koken met natuurlijke ingrediënten en met aandacht voor wat je binnenkrijgt. Amy Chaplin laat je zien hoe leuk, gemakkelijk en ongelooflijk smaakvol vegetarisch koken kan zijn. In Whole food voor elke dag vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Transformeer een eenvoudig groentegerecht in iets spectaculairs door er de juiste dressing aan toe te voegen. Voeg noten of zaden toe en vergroot de voedingswaarde van je gerecht onmiddellijk. Maak zelf crackers, boters, melk en sauzen.

Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt variéren en combineren.Zij moedigt je aan om lokale en organische ingrediënten te zoeken, je voorraadkast te vullen met voedingsrijke ingrediënten, leert je gerechten van tevoren te bereiden, en thuis te koken!

Eet de hele week lekker en gezond met voedingsmiddelen die essentieel zijn voor een gezond dieet: zaden, noten, fruit en groenten, hele granen en plantaardig voedsel.

De Australische Amy Chaplin werkte ruim 20 jaar als vegetarische chef in restaurants over de hele wereld, ook in Amsterdam. Amy ontwikkelt recepten, geeft kooklessen en werkt als privé;-chef. Haar recepten worden gepubliceerd in The Wall Street Journal, The Washington Post, Vogue, New York magazine, The Guardian, The Huffington Post, Vegetarian Times en Garden Design en ze schrijft voor de websites van Vogue, Martha Stewart en Goop (van Gwyneth Paltrow).



De Australische Amy Chaplin werkte ruim 20 jaar als vegetarische chef in restaurants over de hele wereld, ook in Amsterdam. Amy ontwikkelt recepten, geeft kooklessen en werkt als privé-chef. Haar recepten worden gepubliceerd in The Wall Street Journal, The Washington Post, Vogue, New York magazine, The Guardian, The Huffington Post, Vegetarian Times en Garden Design en ze schrijft voor de websites van Vogue, Martha Stewart en Goop (van Gwyneth Paltrow).

Specificaties

  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    feb. 2020
  • Bladzijden
    400
  • Genre
    Vegetarische keuken en vegetarisme
  • Afmetingen
    261 x 210 x 42 mm
  • Gewicht
    1758 gram
  • EAN
    9789000362387
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€ 38,99
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€ 32,50
Het grandioze groenteboek

Het grandioze groenteboek

Alice Hart
€ 32,50
Comfort & Joy

Comfort & Joy

Ravinder Bhogal
€ 32,50
Vlam in de plant

Vlam in de plant

Maartje Borst
€ 25,99
Tuinlied

Tuinlied

Alma Huisken
€ 35,00