0
Omschrijving

Sommelier Koen van der Plas (Inter Scaldes***) vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten? Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri ging hij op zoek. Hij vond prachtige verhalen van geëngageerde wijnboeren en heerlijke wijnen die hij voorschotelde aan bevriende sterrenchefs. In Wijn & Spijs uit NL vind je o.a. * Een inkijk in bijna 50 jaar wijnbouw in Nederland * Prachtige verhalen van gedreven wijnboeren * Proefnotities van sommelier Koen van der Plas * Recepten van Inter Scaldes, Da Vinci, De Groene Lantaarn en Librije's zusje * Index met bijna 100 wijnboeren door heel Nederland

Specificaties
  • Uitgever
    Trichis Publishing B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2018
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    280 x 228 x 25 mm
  • Gewicht
    1149 gram
  • EAN
    9789492881076
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Snel & simpel koken

Snel & simpel koken

Faude-Rôle, Sabrina
€ 9,95
Snel en simpel - Vegetarisch

Snel en simpel - Vegetarisch

Anna Helm Baxter
€ 6,95
Indorock

Indorock

Vanja van der Leeden
€ 34,99