• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding

Bruno Doucet

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2019

    € 49,50

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding

Bruno Doucet

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 49,50
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit boek, dat toegankelijk gemaakt voor Nederlandse wildliefhebbers, deelt de Franse chef-kok Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht. Van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructies voor de bereiding.

Van het bereiden van bouillons tot consommés, van terrines en pasteien tot de grote Franse culinaire klassiekers: Doucet laat in Wild zien dat jagen, koken en respect voor de natuur perfect samengaan en zelfs bij elkaar horen.

Specificaties

  • Uitgever
    Terra
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2019
  • Bladzijden
    384
  • Genre
    Algemene kookkunst en recepten
  • Afmetingen
    293 x 229 x 34 mm
  • Gewicht
    2148 gram
  • EAN
    9789089897985
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€ 32,50
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99