0

YA Book Club #38

YA Book Club #38
vr 2 maart 201819:30 - 21:00
georganiseerd door Donner

YA Book Club bespreekt in deze editie 'Because You Love to Hate me'.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

We lezen in deze editie een villainous short story collection genaamd Because You Love to Hate Me. Verschillende YA-auteurs ontvingen schriftelijke instructies van beroemde booktubers en schreven daaruit het beste schurkenverhaal dat ze konden bedenken.

We ontmoeten je graag op de eerste etage (bij de klantenservice) in Donner. Voor drankjes (en gezelligheid) wordt gezorgd, dus het enige wat je hoeft te doen is het boek lezen en op vrijdagavond 2 maart meepraten over het boek. Als dit je eerste keer in de boekenclub is, kun je je hier aanmelden.

aanmelden

Toegang voor de boekenclub is helemaal gratis en iedereen is van harte welkom!
Because you love to hate me is te koop op onze YA-afdeling of via donner.nl. 

De Bored to Death Book Club (website) werd ruim twee jaar geleden opgericht door twee Rotterdamse zusjes die vonden dat er een platform moest komen voor Engelstalige literatuur. Zo werd de reguliere book club, die maandelijks in Kaapse Maria gehouden wordt, geboren. Sinds oktober 2014 is hier ook de YA book club bijgekomen, die maandelijks wordt georganiseerd door een van de zusjes en een oud-medewerker van Donner in Donner. De Bored to Death book club organiseert ook andere evenementen en ze bloggen dagelijks over alles wat met boeken te maken heeft op hun gelijknamige website.