Hieronder kunt u zoeken in onze catalogus
WINNAAR VAN HET GOUDEN KOOKBOEK 2020 Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten en sluitende receptuur gaat dit zeker lukken: va... Meer
Soep is zó divers en voor iedereen, dat elke cultuur wel haar eigen soepen kent. Van pittige pindasoep op het Afrikaanse continent en Tom kha kai uit Azië, tot en met gazpacho rondom de Middellandse Z... Meer
Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoo... Meer
Sinds een aantal jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven, Nog meer uit Van Bovens... Meer
Jamie Oliver is terug met meer dan 120 simpele en overheerlijke recepten. In 7 x anders maakt Jamie voor elke dag van de week spannende variaties met 18 favoriete alledaagse ingrediënten, van broccoli... Meer
Thuis uit eten met Alison Roman 'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek... Meer
Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Zijn motto: laat de groenten in elk gerecht schitteren en geef er vlees, vis of gevogel... Meer
Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én sm... Meer
Na 8 bakboeken en een succesvolle bakblog met inmiddels meer dan 700 recepten bundelt Rutger van den Broek in Rutger bakt de 100 allerbeste recepten zijn lekkerste en meest gebakken taarten, koekjes,... Meer
De succesvolle auteur van Veg en Heel veel veg! richt zich in Eten als de beste! op gezonde én lekkere voeding. Steeds meer mensen proberen gezonder en voedzamer te eten, maar in de praktijk is dit so... Meer
Smokey Goodness Lowlands BBQ, het nieuwste en dikste BBQ-boek van Jord Althuizen ooit, heeft onze eigen Lage Landen als inspiratiebron. Bigger, better en dit keer geheel in onze eigen backyard. Want w... Meer
Elke dag supervers, supersnel en superlekker De onbetwiste koningin van heerlijke gerechten die makkelijk te maken zijn maar er spectaculair uitzien: dat is Donna Hay! In haar nieuwste boek, everyday... Meer
De recepten in ‘5 Ingrediënten’ van Jamie Oliver (de opvolger van bestseller ‘Jamie in 15 minuten’) zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een handomdraai klaar. Het boek bevat 130 recepten voor... Meer
Sociaal, bewust en snel, dat zijn de thema’s van dit allernieuwste seizoensboek Heel Holland Bakt Thuis. Want bakken, dat doe je voor elkaar, iets wat nu alleen maar meer telt. En voor wie thuis alles... Meer
Met het BBQ-kookboek 'Smokey Goodness – het ultieme BBQ-boek' onthult wereldkampioen BBQ Jord Althuizen alle tricks of the trade van het echte barbecueën. Met gouden tips over vuur en stoere recepten... Meer
Ook zo’n fan van kleine taartjes oftewel tartelettes? Met Nog meer kleine taartjes leer je de enige, echte taartjes van Petit gâteau bakken. In dit vervolg op Kleine taartjes en Kleine hartige taartje... Meer
Op alle socialkanalen smullen miljoenen fans van de Kookmutsjes! Naar aanleiding van de vele verzoeken van de immens grote en trouwe fanbase komen oprichters en zusjes Najat en Nadia met Het grote Koo... Meer
Brood bakken kun je leren! Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar tóch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckhoven wil je daadwerkelijk laten leren en begrijpen wat er bij brood b... Meer