Soraya Riem (1993) studeerde communicatie en multimedia design, en werkte daarna als visual content creator en eventmanager bij Lebowski Publishers. Op dit moment werkt Soraya als content creative voor de Stadsschouwburg van Haarlem. Eind 2020 begon die op TikTok, waar diens (kook)vlogs binnen no-time enorm populair werden.
Een must-have voor elke amateurchef die niet te moeilijk wil koken, maar wel gruwelijk lekker wil eten
Soraya Riem gaat als een raket met diens originele, no nonsense en vooral lekkere kookvideo's op TikTok. Het kan dan ook niet uitblijven: Soraya's passie voor koken, eten, beeld en boeken komen allemaal samen in dit atypische kookboek waar je gegarandeerd van zult watertanden.
Geen moeilijk gedoe, gewoon een stuk of vijftig gruwelijk lekkere recepten: van knapperige doritos chicken wraps met halloumi tot een heel hoofdstuk agv (aardappel-groente-vlees) met een twist. En van crispy bloemkool met smashed aardappeltjes tot Korean fried chicken. Gaandeweg maakt Soraya je ook wijzer in de keuken door tips en tools zoals de ondertussen ook TikTok-famous aardappelpers te bespreken.
Mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen, blader dan door naar het hoofdstuk voor mensen zonder leven, en leer hoe je zelf kerriemayo maakt of flammkuchendeeg in elkaar draait.
Thuisbezorgd maak je borst maar nat, want wie dit boek in handen krijgt, heeft je nooit meer nodig.
Soraya Riem (1993) studeerde communicatie en multimedia design, en was daarna werkzaam als visual content creator en eventmanager bij Lebowski Publishers. Op dit moment werkt Soraya als content creative voor de Stadsschouwburg van Haarlem. Eind 2020 begon die op TikTok, waar diens (kook)vlogs binnen no-time enorm populair werden.