0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Boulangerie.

Geuren, kleuren, smaken en texturen - het ultieme handboek voor brood

Hidde de Brabander

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€49.99
Description

Boulangerie. is het ultieme bakhandboek over de patisseriekant van brood van Hidde de Brabander, Meester Patissier, Chocolatier en - ijsbereider. Vol vakkennis over ingrediënten, deegontwikkeling, desem en gist, en met duidelijke stap-voor-stap basisrecepten voor luxebrood, gestoomd, gefrituurd of glutenvrij brood, viennoiserie en meer. De inspiratierecepten dagen uit en tonen de meester aan het werk. Voor iedereen die echt wil leren bakken.



Hidde de Brabander is een van de drie Nederlandse Meester Patissiers. Hij heeft als chef-patissier voor meerdere sterrenrestaurants gewerkt en is regelmatig te zien op televisie. Daarnaast volgde hij de opleiding tot Gespecialiseerd IJsbereider aan het IJscentrum, het Nederlandse opleidingsinstituut voor ambachtelijke ijsbereiders, waarvan hij sinds 2020 ook manager is.

Ook is hij auteur van onder meer de boeken Patisserie., Chocolaterie., Glacerie. en Boulangerie.

Specifications
  • Publisher
    Kosmos Uitgevers
  • Edition
    1
  • Pub date
    Nov 2022
  • Pages
    224
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    271 x 201 x 26 mm
  • Weight
    1096 gram
  • EAN
    9789021584683
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Wijn als een Romein

Wijn als een Romein

Fik Meijer
€23.99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Java

Java

Maureen Tan
€35.00