• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De complete Antilliaanse keuken

300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao

Jurino Ignacio

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2019

    €25.95

De complete Antilliaanse keuken

300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao

Jurino Ignacio

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€25.95
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, hoofdgerechten, snoepgoed en gebak - echt álles staat er in!

Jurino Ignacio is geboren op Curaçao en inmiddels al 20 jaar woonachtig in Nederland. Hij startte in 2012 met het documenteren van de Antilliaanse keuken. Na zeven jaar speurwerk en drie succesvolle kookboeken heeft hij nu de complete keuken gebundeld in één boek. Jurino kwam op 18-jarige leeftijd naar Nederland om te studeren. Na zijn huwelijk en de geboorte van zijn drie kinderen besloot hij in Nederland te blijven. Om de gerechten uit zijn vaderland vast te leggen voor het nageslacht begon hij de website antilliaans-eten.nl. Dat was al snel zo'n succes, dat een kookboek niet achterwege kon blijven. Dit boek is de kroon op het werk, de voltooiing van een immens project waaraan hij, samen met zijn vrouw, de afgelopen zeven jaar aan heeft gewerkt. Uit alle hoekjes en gaatjes heeft Jurino de authentieke recepten van de (voormalige) Nederlandse Antillen weten te vinden. Deze zijn nu gebundeld in het boek "de complete Antilliaanse keuken".

Specifications

  • Publisher
    Terrizzi
  • Edition
    1
  • Pub date
    May 2019
  • Pages
    288
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    261 x 210 x 22 mm
  • Weight
    1223 gram
  • EAN
    9789082438246
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€22.99