• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De kunst van kaas

40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap

An Keymeulen

De kunst van kaas

40 Belgische kaasmakers en hun nalatenschap

An Keymeulen

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€15.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Met veel liefde en passie produceren Belgische kaasmakers zeer diverse topproducten met verfijnde smaken. Herve van Le Vieux Moulin, Drie Mussen, Grevenbroecker van Catharinadal, Corneel, Cabricharme, Le Rompî... prachtige Belgische kazen waar we trots op mogen zijn, maar ze zijn nog onbekend bij het grote publiek.

Ann Keymeulen, kaasmeester pur sang, brengt in De kunst van kaas veertig Belgische kaasmakers voor het voetlicht. Ze trok op ochtendlijke uren naar abdijen, kaasboerderijen en zelfs een gevangenis om er het productieproces te bekijken en te proeven van het leven als kaasmaker, maar vooral om er te luisteren naar hun boeiende verhalen. Van Namen tot Luik, van Veurne tot Achel vond ze gepassioneerde kaasmakers die elk hun eigen verhaal vertellen. Een unieke blik achter de schermen.

Specifications

  • Publisher
    Davidsfonds/Infodok
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2016
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    254 x 197 x 24 mm
  • Weight
    863 gram
  • EAN
    9789059088047
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50