• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De souk

Het beste van de Libanese keuken

Salma Hage

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2021

    €49.99

De souk

Het beste van de Libanese keuken

Salma Hage

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€49.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Het beste van de Libanese keuken

De Souk, het beste van de Libanese keuken is met meer dan 500 authentieke en traditionele recepten hét standaardwerk over de meest verfijnde keuken. De recepten zijn makkelijk thuis zelf te maken. Met een mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.

De Libanese keuken is als een kleurige, geurige markt, als een souk. Deze melting pot van het Midden-Oosten en Europa staat bekend als de meest verfijnde van de Arabische keukens, met zijn mix van heerlijke smaken, fantastische geuren en verse ingrediënten.

De 500 originele gerechten laten je verschillende culinaire culturen ervaren, met zowel traditionele als hedendaagse recepten uit het cosmopolitische Beiroet. Van lichte mezze en salades, tot smaakvolle hoofdgerechten en desserts. Bekende favorieten, als hummus, fattoush, tabouleh en baba ganoush, en inspirerende verrassingen maken De souk een must voor iedereen die in deze Arabische keuken zelf op ontdekkingstocht wil gaan.

De Libanese Salma Hage is chef-kok en auteur van diverse kookboeken. Haar grootmoeder en moeder hebben haar de finesses van de Libanese keuken geleerd zoals die van generatie op generatie worden overgedragen.



De Libanese Salma Hage is chef-kok en auteur van diverse kookboeken. Ze groeide op in Mazraat Al Toufah in de bergen van de Kadishavallei in Noord-Libanon. Van haar familie leerde ze de finesses van de Libanese keuken, zoals die van generatie op generatie worden overgedragen.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    2
  • Pub date
    Jun 2021
  • Pages
    512
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    278 x 188 x 50 mm
  • Weight
    1857 gram
  • EAN
    9789000378227
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€23.95
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€38.99