• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

De Zilveren Lepel - Chocolade

Italiaanse zoetigheden van chocolade

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2024

    €49.99

De Zilveren Lepel - Chocolade

Italiaanse zoetigheden van chocolade

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€49.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

De 100 beste chocoladerecepten uit de keuken van de Zilveren Lepel

De keuken van de Zilveren Lepel is wereldwijd bekend als dé gezaghebbende stem op het gebied van de Italiaanse keuken. Deze editie bevat 100 recepten met het allerlekkerste ingrediënt op aarde: chocolade. Daarnaast leer je met 30 basistechnieken, allemaal met stap-voor-stapfotografie, de verschillende manieren om met chocolade te werken, zoals temperen, glazuren en het maken van decoraties.

Pure chocolade, melkchocolade, witte chocolade, ruby chocolade – ze komen allemaal aan bod en elk aspect wordt uitgebreid behandeld: de geschiedenis, de samenstelling, de geheimen van het succesvol verwerken van chocolade. Van eenvoudige recepten voor cakes, koekjes en gelati tot het recept voor een traditionele aardbei-chocoladetaart en pralinetruffel. Maar ook intrigerende nieuwe combinaties zoals chocolade met bier en sinaasappel, en wittechocoladeijs met walnoten en venkelkaramel. Met prachtige fotografie is dit boek een visueel spektakel voor zowel de beginnende als de ervaren thuiskok – en het resultaat is om je vingers bij af te likken.

De Zilveren Lepel is al meer dan zeventig jaar het best verkochte kookboek in Italië. Alle recepten zijn traditioneel, geworteld in de Italiaanse cultuur, verzameld vanuit heel Italië en met de specialiteiten uit elke regio. De recepten zijn zo herschreven dat het buiten Italië ook begrijpelijk is, en de gerechten zijn dan ook gemakkelijk te bereiden voor iedereen. De Zilveren Lepel is dé bekende kookboekenreeks over de Italiaanse keuken die je moet hebben.

De rijk geïllustreerde, luxe vormgegeven kookboeken in de serie De Zilveren Lepel bevatten een uitgebreide verzameling recepten uit de Italiaanse keuken. Ook verkrijgbaar in de serie zijn: De Zilveren Lepel, De vegetarische Zilveren Lepel, De Zilveren Lepel - Classic, De Zilveren Lepel - Bakboek en De Zilveren Lepel voor kinderen.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2024
  • Pages
    270
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    276 x 212 x 41 mm
  • Weight
    1685 gram
  • EAN
    9789000392261
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
Debbie

Debbie

Debbie de Jong
€27.99
Madame jeanette

Madame jeanette

Raghenie Bhawanie
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Kunnen we al buiten eten?

Kunnen we al buiten eten?

Marjoleine de Vos
€13.50