• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Eten!

Koken voor wie nog geen ei kan bakken

Sylvia Witteman

Eten!
Eten!

Eten!

Koken voor wie nog geen ei kan bakken

Sylvia Witteman

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€29.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Sylvia Witteman (1965) schrijft columns voor o.a. de Volkskrant en Libelle. Naast haar bundelingen van columns, zoals o.a. Een visgraatjas met haaiengrijns, Boodschappen zonder leesbril, en Jullie zijn zelf gek verscheen in 2016 een nieuwe editie van Koken met Sylvia Witteman. Haar kookboek Armeluiseten. Goed en goedkoop eten voor nestverlaters, krenten en baliekluivers verscheen in 2017. In 2023 verschijnt haar nieuwste (basis)kookboek Eten! Sylvia woont met haar gezin en twee katten in Amsterdam.



Dichten is net als koken: ‘je pleurt maar wat in de pan / als je koken kan,’ aldus Riekus Waskowksy. Dat is zeer waar. Sylvia Witteman groeide op als gefrustreerde lekkerbek in het culinaire vacuüm van een gezin waar voornamelijk aardappelen, groente en vlees op tafel kwamen. Desondanks, of juist daardoor, ontwikkelde ze een grote liefde voor koken en eten, die nog verder werd aangewakkerd tijdens haar arme studententijd en haar verblijf in diverse buitenlanden.

 

Als autodidact leerde ze met vallen, opstaan en veel improviseren de fijne kneepjes van echt lekker koken, zonder flauwekul. Dat leidde via een kookrubriek in de Volkskrant tot diverse populaire kookboeken, zoals Koken met Sylvia Witteman en Armeluiseten. In dit nieuwe kookboek legt Witteman op de haar bekende humoristische ‘no nonsense’-manier aan elke beginner uit waar het nu eigenlijk om gaat in de keuken, en vooral: hoe het moet. Begrijpelijk voor iedereen, van de prille student-op-kamers tot de pas gescheiden pensionado die zich opeens in zijn eentje achter het fornuis staat af te vragen: ‘Kóókt dit water?’

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2023
  • Pages
    224
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • EAN
    9789038812908
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€19.99
Het slowcookerboek

Het slowcookerboek

Sabine Koning
€21.99
Budget Vegan in 30 minuten

Budget Vegan in 30 minuten

Saskia Sidey
€16.50
Get Fit

Get Fit

Frederique Ypenburg
€24.95
Flavour

Flavour

Yotam Ottolenghi
€33.99
Het lekkerste uit Zweden

Het lekkerste uit Zweden

Ingrid Hofstra
€29.99  €24.99