• No shipping costs from € 15, -
 • Lists and tips from our own specialists
 • Possibility of ordering without an account
 • No shipping costs from € 15, -
 • Lists and tips from our own specialists
 • Possibility of ordering without an account

Fjalor FrazeologjikAnglisht-Shqip

Eshref , Ymeri

Fjalor FrazeologjikAnglisht-Shqip
Fjalor FrazeologjikAnglisht-Shqip

Fjalor FrazeologjikAnglisht-Shqip

Eshref , Ymeri

Paperback | English
 • Available. Delivery time is 17 working day (s).
 • Not in stock in our shop
€98.90
 • From €15,- no shipping costs.
 • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Hartimi nga një autor i vetëm i dy fjalorëve të fundit në harkun e 12 vjetëve ka qenë një punë e stërmundimshme, të cilën edhe një ekip leksikografësh do ta kishte të vështirë ta përballonte. Pavarësisht nga modestia e autorit, lejohemi të pohojmë pa mëdyshje se këto ndihmesa e bëjnë atë kontribuesin më të madh në fushë të fjalorëve frazeologjikë dygjuhësh dhe një ndër frazeografët më të shquar shqiptarë.Prof. dr. Rami MemushajMe rreth 1300 faqe, mijëra njësi frazeologjike, fjalë të urta e proverba angleze e mijëra barasvlerës shqip, ¿Fjalori frazeologjik anglisht-shqip¿ është një vepër madhore, që mund ta bënte vetëm dija e gjerë dhe vullneti i paepur i prof. dr. Eshref Ymerit. Me këtë Fjalor frazeologjia shqipe dhe leksikografia shqipe barabiten denjësisht me frazeologjinë angleze dhe leksikografinë angleze.Prof. dr. Hajri Shehu

Prof. Dr. Eshref Ymeri, lindur më 25 Dhjetor 1938. Ai është një personalitet dhe individualitet i veçantë i kulturës kombëtare, një erudit që ka dhënë vlera të pallogaritshme në fushën e gjuhësisë, të përkthimtarisë dhe të publicistikës. Është autor bashkëkohor që ka vënë një gur të rëndë në kolanën e artë të kulturës kombëtare. 

Specifications

 • Publisher
  GlobeEdit
 • Pub date
  Nov 2019
 • Pages
  660
 • Theme
  Educational equipment and technology, computer-aided learning (CAL)
 • Dimensions
  220 x 150 x 40 mm
 • Weight
  1001 gram
 • EAN
  9786139418923
 • Paperback
  Paperback
 • Language
  English

related products