0
Fotograferen met een Canon 80D
Fotograferen met een Canon 80D

Fotograferen met een Canon 80D

Jeroen Horlings

Paperback / Sewn | Dutch
 • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
 • Niet op voorraad in onze winkel
€29.95
Description

De Canon 80D is een zeer geavanceerde camera waarmee de meest fantastische foto's én video's kunnen worden gemaakt. Maar de bijbehorende handleiding gaat niet verder dan een beknopte beschrijving van functies en instellingen. Dit boek geeft wel de praktische voorbeelden, begrijpelijke uitleg en talloze concrete tips en trucs die nodig zijn om het beste uit de camera te halen.

Eerst komt de nodige basiskennis over het fotograferen met een spiegelreflexcamera aan bod. Vervolgens wordt de werking van sluitertijd en diaframa besproken, evenals instellingen voor optimale autofocus en lichtmeting. Ook komen de knoppen, draaiwieltjes en de menu-opties van de Canon 80D aan bod, evenals programmastanden, filmmogelijkheden en gevorderde instellingen. Aan de hand van concrete voorbeelden worden de fijne kneepjes van de compositie uitgelegd.

Uiteraard ontbreekt ook beeldbewerking niet: alle basisbewerkingen, correcties en creatieve technieken, passeren de revue, met diverse voorbeelden in apps en Adobe Lightroom. Daarnaast is er een speciaal hoofdstuk over het gebruik van het raw-formaat. Tevens wordt uitgelegd hoe foto's eenvoudig via Wi-Fi overgezet kunnen worden naar een smartphone. Het boek besluit met een uitgebreid overzicht van alle soorten lenzen en handige accessoires voor de Canon 80D.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
* Basiskennis digitale fotografie
* De 80D optimaal configureren
* De geheimen van een mooie compositie
* Programmastanden, knoppen en gevorderde instellingen
* Het menu voor beginners en gevorderden
* Filmen met de 80D (en het gebruik van het lcd-scherm)
* Beelden via Wi-Fi doorsturen naar een smartphone
* Beeldbewerking: foto's perfectioneren in de digitale doka
* Foto's importeren, organiseren en bewerken in Lightroom
* Fotograferen in het raw-formaat
* Lenzen en accessoires: van groothoeklens tot statief

Deze praktische aanvulling op de handleiding van deze digitale spiegelreflexcamera is bedoeld voor de ervaren fotograaf, maar ook voor beginners. Het boek heeft zowel aandacht voor fotografie alsook video-opnames. Het eerste hoofdstuk is gewijd aan basiskennis fotografie. Met veel kleurige praktijkfoto's en verhelderende screenshots krijgt de lezer daarna een behoorlijk beeld van de uitgebreide technische mogelijkheden van deze camera. De menu-instellingen worden stuk voor stuk behandeld. Naast de 'standaard' camera-instellingen gaat de auteur dieper in op 'gevorderde instellingen, videofilmen, WiFi, beeldbewerking (summier), RAW-bestanden gebruiken ja of nee, diverse soorten lenzen én camera-accessoires. Bevat register.

Specifications
 • Publisher
  Uitgeverij Sycorax
 • Edition
  1
 • Pub date
  Jun 2017
 • Pages
  158
 • Theme
  Photography
 • Dimensions
  240 x 168 x 11 mm
 • Weight
  342 gram
 • EAN
  9789492404107
 • Product form
  Paperback / Sewn
 • Language
  Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Home video

Home video

Gyz La Rivière
€37.95
Architectuurfotografie

Architectuurfotografie

Jan Paul Mioulet
€34.99