• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Geit

Bereiden en eten

James Whetlor

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2018

    €10.00

Geit

Bereiden en eten

James Whetlor

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€10.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Geitenvlees is fantastisch. Alles wat u moet weten over hoe en waarom u het moet bereiden in één boek. Geitenvlees is gezond en duurzaam, en absoluut verrukkelijk als snel bereid mager vlees, zoals een kebab of roerbakschotel, of langzaam bereid als curry, stoofpot, suddervlees en braadstuk. Maar waarom heeft de traditionele westerse keuken dit prachtige ingrediënt zo lang genegeerd? En waarom zouden we het vaker moeten eten? Dit boek bevat meer dan 90 recepten van James Whetlor, de oprichter van Cabrito, een voorwoord van Hugh Faernley-Whittingstall en gastrecepten van wereldbefaamde chef-koks, onder wie Yotam Ottolenghi, Neil Rankin, Gill Meller en Jeremy Lee. Dit alles maakt dit boek even baanbrekend als fascinerend. Geit is onmisbaar leesvoer voor iedereen die, al is het tijdelijk, koken en de manier waarop we tegenwoordig eten belangrijk vindt. Het is een uniek boek dat vast nog jarenlang de ultieme gids over dit onderwerp zal zijn. James Whetlor werkte 12 jaar als kok in Londen voor hij terugkeerde naar zijn geboortestreek Devon en voor River Cottage ging werken. Hij kocht er een stukje braakliggend land en zette er geiten op die het kaal konden vreten. Dat zette hem aan het denken over het lot van jonge bokjes, die vaak afgemaakt worden. Hij richtte Cabrito op om een markt te vinden voor bokken- en geitenvlees. Inmiddels verkoopt zijn prijswinnende bedrijf het vlees uit een groeiend netwerk van geitenmelkerijen aan restaurants, slagers en supermarkten. 'James weet ontzettend veel van geiten' Hugh Fearnley-Whittingstall 50 procent van de royalty's van dit boek wordt geschonken aan Farm Africa.

Specifications

  • Publisher
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2018
  • Pages
    208
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    241 x 160 x 26 mm
  • Weight
    720 gram
  • EAN
    9789048316946
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€22.99