• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Greenfeast

Heerlijke groenterecepten voor de herfst en de winter

Nigel Slater

All bindings and editions

Greenfeast

Heerlijke groenterecepten voor de herfst en de winter

Nigel Slater

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€27.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

In het najaar verlangen we naar warm, liefdevol en voedzaam eten - voedsel dat ons voorbereidt op de kou en de regen. Greenfeast - Heerlijke groenterecepten voor de herfst en de winter is het tweede deel van het Greenfeast-tweeluik waarin Nigel Slater je zijn verzameling door het seizoen geïnspireerde groenterecepten toont. In meer dan 110 hartverwarmende recepten waarin groenten de hoofdrol spelen, brengt hij een ode aan de herfst en de winter, met voorgestelde variaties die binnen 30 minuten op tafel staan.
'De opties voor een vleesloze maaltijd waren nooit eerder zo gevarieerd en smakelijk. Er was nooit een betere tijd om een grote stap vooruit te zetten, naar een grotendeels plantaardige voeding.' - Nigel Slater



Nigel Slater is al vele jaren een grote naam in de culinaire wereld. Slater, woonachtig in Londen, is een bekroond kookboekenauteur, journalist en televisiepresentator. Hij schrijft al ruim 25 jaar foodcolumns voor The Observer en won talloze prijzen voor zijn kookboeken, waarvan een groot deel in vertaling bij Fontaine Uitgevers verscheen. Zo won hij de James Beard Award, de National
Book Award, de Glenfiddich Trophy, de André Simon Memorial Prize, de British Biography of the Year en een Fortnum & Mason Best Food Book Award. In de zomer van 2021 ontving hij de titel OBE, een riddersorde van het Britse Rijk, voor zijn verdiensten in de wereld van koken en literatuur.

Specifications

  • Publisher
    Fontaine Uitgevers
  • Translator
    Hennie Franssen-Seebregts
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2020
  • Pages
    320
  • Theme
    Vegetarian Cookery and vegetarianism
  • Dimensions
    204 x 151 x 32 mm
  • Weight
    705 gram
  • EAN
    9789059562448
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€38.99
Het grandioze groenteboek

Het grandioze groenteboek

Alice Hart
€32.50
Vlam in de plant

Vlam in de plant

Maartje Borst
€25.99
Comfort & Joy

Comfort & Joy

Ravinder Bhogal
€32.50
Tuinlied

Tuinlied

Alma Huisken
€35.00
Blauw's Veggie Kitchen

Blauw's Veggie Kitchen

Joke Boon
€29.99