0

Helaas niet voor mij

Gedichten

Helma Ketelaar

Hardback / bound | Dutch
 • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
 • Niet op voorraad in onze winkel
€12.50
Description

Poëzie geeft Helma Ketelaar (1958) al jaren woorden aan belevingen. Hierdoor ontstonden in de blog van HeteroCoach (1) ook bijna vanzelfsprekend gedichten. Een eerste selectie staat hier in deze bundel én op het YouTube kanaal van HeteroCoach. HeteroCoach werkt voor die personen waarvan de partner later uit de kast komt en/of daarover twijfelt. Er is over deze vaak dieprakende ervaring nog weinig openheid en daardoor is er over deze beleving van de "Hetero van de Homo" nog weinig bekend. Zelf heeft Helma Ketelaar ook zo'n proces meegemaakt. Dat is al weer even terug en inmiddels heeft dit een "verwerkte" vorm. Via heterocoaching en bekendmaking wil Helma Ketelaar er voor de “Hetero van de Homo” zijn (1) www.HeteroCoach.nl en www.HeterovandeHomo.nl

Een prachtige ontroerende en rakende gedichtenbundel. Niet alleen voor de hetero van de homo. Iedereen die deze gedichtenbundel leest zal zich, als hij of zij iemand kent die dit meemaakt, beter kunnen inleven in de gevoelens van de hetero van de homo. Maar vast er ook zelf iets aan hebben op wat voor manier dan ook. Deze gedichten raken je in je ziel. Kortom een gedichtenbundel om te lezen en met regelmaat te herlezen.

Met deze gedichtenbundel maakt Helma, die ook als heterocoach werkt, dit gevoelige onderwerp bespreekbaar. Zij zuigt je mee in die wereld waar het “onmogelijk was wat we allebei zo verrekte graag wilden.” (Uit “In stukjes” uit “Helaas niet voor mij”.) Bij alle gedichten voel je het verdriet en de onmacht, maar ook de liefde en het respect voor de uit de kast gekomen partner. Deze bundel ademt daarnaast de kracht waarmee de hetero van de homo bouwt aan een nieuwe toekomst. Marie-Louise Klomp.

De stijlvol vormgegeven dichtbundel van Helma Ketelaar over haar emotionele strijd als hetero van de homo is in èèn woord samen te vatten. Prachtig! Wat me direct raakte na lezing van de eerste gedichten was de zee van eenzaamheid waarin ze jarenlang heeft liggen dobberen. Naar gelang je verder leest hervindt Helma haar kracht, zichzelf Dit boek zal een ieder aanspreken met een (moeizame) relatie of er een heeft gehad omdat je jezelf kunt herkennen in de gevoelens en emoties ... verder via link

Helma Ketelaar (1958) is een krachtige, warme vrouw met een brede resultaatgerichte ervaring in het bedrijfsleven. Dit combineert zij met een ruim 40 jarige diverse ervaring in politieke en maatschappelijke organisaties. Sinds 2009 werkt zij vanuit haar eigen bedrijf Merkbaar Resultaat. Helma Ketelaar kent uit ervaring de situatie van de "Hetero van de Homo"; als je partner in je relatie later uit de kast komt, of daarover twijfelt. Vanuit haar eigen ervaring zet Helma Ketelaar zich nu in voor de "Hetero van de Homo". Dit doet zij onder meer door stap voor stap op bij haar passende manieren hierover informatie en ervaringen te delen. Met het doel om de vaak dieprakende ervaringen van de "Hetero van de Homo" meer bekend te maken en op deze manier begrip en (h)erkenning te creëren. Tegelijk geeft dit doel Helma Ketelaar de moed om voor het eerst haar poëzie te delen met het publiek in deze debuut bundel “Helaas niet voor mij”.

Specifications
 • Publisher
  Merkbaar Resultaat
 • Edition
  1
 • Pub date
  Aug 2021
 • Pages
  36
 • Theme
  Poetry
 • Dimensions
  205 x 131 x 10 mm
 • Weight
  184 gram
 • EAN
  9789082986594
 • Product form
  Hardback / bound
 • Language
  Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Een jaar met Toon 2022

Een jaar met Toon 2022

Toon Hermans
€14.99
Schoon in elk oog is wat het bemint

Schoon in elk oog is wat het bemint

Hafid Bouazza
€50.00  €40.00
Het schriftje uit Bor

Het schriftje uit Bor

Miklós Radnóti
€17.50
Bij Loosdrecht

Bij Loosdrecht

K. Schippers
€12.50
Niemand blijft het langst

Niemand blijft het langst

Gerry van der Linden
€20.00