0
Het ultieme hamburgerboek
Het ultieme hamburgerboek

Het ultieme hamburgerboek

Julius Jaspers

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€16.99
Description

Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

Specifications
  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Apr 2021
  • Pages
    256
  • Theme
    Food and drink in general
  • Dimensions
    248 x 175 x 27 mm
  • Weight
    891 gram
  • EAN
    9789048861200
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Flavour

Flavour

Yotam Ottolenghi
€32.00
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€21.99
New Italian

New Italian

Sergio Herman
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€21.99
Job en Perry

Job en Perry

Perry de Man
€29.99