• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

Anna Barnett

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2019

    €16.99

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt

Anna Barnett

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€16.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

50 originele en probleemloze recepten – die toevallig glutenvrij zijn 

Waarom is het nog steeds zo lastig om glutenvrij door het leven te gaan? Van uit eten gaan tot eten met vrienden: het kan een uitdaging zijn om te koken, eten en socializen in een wereld vol gluten-verslinders.

Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt helpt je om te leven zonder compromissen of verontschuldigingen. In plaats daarvan geeft het boek je 50 heerlijke glutenvrije recepten uit diverse windstreken. Je kunt ze probleemloos maken voor jezelf, je vrienden en je familie. Daarnaast geeft dit boek je veel tips, trucs en hacks om een relaxtere gluten-vermijder te worden! Je opties worden eindeloos en je vrienden zullen nooit meer iets te mopperen hebben. 

De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor The Independent.



De Britse Anna Barnett schrijft over eten in Grazia, maakt recepten voor Vogue en schrijft een wekelijkse column voor de Evening Standard online. Met regelmaat organiseert ze pop-uprestaurants, werkt samen met bedrijvenn en catert privé-events. Ze organiseerde evenementen en celebrity-boekingen voor MTV en Channel 4. In 2015 kwam haar eerste kookboek uit. Ze schreef jarenlang ‘The Reluctant Vegetarian’, een blog voor The Independent.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Translator
    Roselle de Jong
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2019
  • Pages
    160
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    218 x 167 x 22 mm
  • Weight
    535 gram
  • EAN
    9789000367870
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€22.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99