• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

In balans door gezonde voeding

Recepten uit het orthomoleculaire centrum

Birgit de Heij

In balans door gezonde voeding
In balans door gezonde voeding

All bindings and editions

  • Paperback

    2019

    €9.90

In balans door gezonde voeding

Recepten uit het orthomoleculaire centrum

Birgit de Heij

Paperback | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€9.90
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

“Orthomoleculaire voeding is voeding die ons bouwstoffen geeft in plaats van voeding die ons leegrooft. Dus alleen die voeding die ons daadwerkelijk voedt,” is een kenmerkende uitspraak van voedingsdeskundige Birgit de Heij. Informatie over die voeding is terug te vinden in haar twee eerdere boeken De beste dokter staat in de keuken en Gezond door voeding. Beide boeken geven recepten die volledig orthomoleculair zijn opgebouwd. Om tot deze methode van voeden te komen is haar derde boek Het stappenplan ontstaan. In dit vierde boek staan recepten die ontstaan zijn in het orthomoleculaire centrum De Rietgors in Zeeland. Tijdens de orthomoleculaire dagen zijn kokkerellen, voedingslessen en leren hoe voeding invloed heeft op onze gezondheid, de hoofdaspecten. Voor de groepen die Birgit begeleidde in dit centrum zijn deze recepten ontstaan, soms ook in samenwerking met cursisten. Daarnaast staan er in dit boek praktische voedingstips om de materie nog beter te begrijpen. Alle recepten lijken avondmaaltijden voor iemand die op westers eten georiënteerd is. Maar ieder recept is op ieder moment van de dag te gebruiken. Daarmee krijgt men meer groenten binnen dan momenteel vaak het geval is en voorkomt verzuring van ons lichaam. Het zorgt er tevens voor dat er minder tot geen granen op het menu staan waardoor we de eiwitten die in de maaltijden voorkomen beter verteren. Geen culinaire hoogstandjes in dit boek maar dagelijkse maaltijden. Achter in het boek staan overzichten van dagelijkse menu’s, van samenstellingen van kruiden en van allerlei borrelhapjes om een idee te geven hoe men dit orthomoleculair kan aanpakken.

BIRGIT DE HEIJ was werkzaam als catering manager bij grote bedrijven en leidinggevende in de gezondheidszorg. Nu heeft zij een eigen praktijk als orthomoleculair voedingsdeskundige en publiceert over voeding en gezondheid.

Specifications

  • Publisher
    't Gulden Boek (De Christelijke Boekence
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2019
  • Pages
    96
  • Theme
    Health, Relationships and Personal development
  • Dimensions
    211 x 136 x 10 mm
  • Weight
    145 gram
  • EAN
    9789057872013
  • Paperback
    Paperback
  • Language
    Dutch

related products

Groeipijn

Groeipijn

Ray Klaassens
€22.99
Droom groot No. 2

Droom groot No. 2

Eva Jinek
€29.99
Gun iedere kabouter zijn eigen muts

Gun iedere kabouter zijn eigen muts

Aaf Brandt Corstius
€17.50
Design Your Own Life

Design Your Own Life

Michael Pilarczyk
€23.95
De omwenteling

De omwenteling

Suzanna Jansen
€23.99
Open

Open

Philip Huff
€23.99