• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Lekker thuis

125 recepten voor moeiteloze maar indrukwekkende gerechten

Alison Roman

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2021

    €34.99

Lekker thuis

125 recepten voor moeiteloze maar indrukwekkende gerechten

Alison Roman

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€34.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Thuis uit eten met Alison Roman

'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar één de grote favoriet zijn: het boek van de Amerikaanse Alison Roman.' Mara Grimm, Het Parool

Op veler verzoek verschijnt dit voorjaar Lekker thuis (Dining in), het debuut van Alison Roman, de koningin van de thuiskeuken, in het Nederlands. Het kookboek waardoor zelfs New Yorkers thuis bleven om te koken.

Alison Roman weet bij uitstek hoe het is om óf voor jezelf te koken óf voor een groep vrienden. Daar wil je niet de hele dag voor in de keuken staan en al helemaal niet langs zes verschillende winkels moeten. Bij Roman weet je: je komt een heel eind met de vertrouwde producten die je toch al in huis hebt. Met Roman in huis heb je geen restaurant meer nodig.

  • Alison Roman is een fenomeen: culinair onderlegd, praktisch ingesteld
  • In najaar 2020 verscheen haar boek Bijzonder simpel bij Spectrum Lifestyle
  • 100% smaak

Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.



Alison Roman is een kok, auteur en columnist voor The New York Times Cooking. Ook schreef ze voor Bon Appétit Magazine voordat ze vertrok naar Buzfeed Food. Ze komt oorspronkelijk uit Los Angeles maar woont nu in de staat New York.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Feb 2021
  • Pages
    304
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    263 x 209 x 31 mm
  • Weight
    1304 gram
  • EAN
    9789000376964
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99