• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Niven 80/20

80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

Niven Kunz

All bindings and editions

  • E-boek

    2015

    €14.99

Niven 80/20

80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

Niven Kunz

E-book
| Dutch | Digital watermarking
  • Available. Download direct.
€14.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
80% groenten / 20% vlees of vis uit de sterrenkeuken van een groentefreak

Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste vindt.

Het seizoen en het marktaanbod bepalen zijn menu en inspiratie haalt hij uit zijn eigen 'achtertuin': het Westland, Midden-Delfland en het Groene Hart. En dan kom je dus op gerechten als kervelwortel met buikspek, soezen van zwarte olijf, peentartaar met coquille, snijboon á la Carbonara en macaron van rode biet, blauwe bes en pure chocolade.

Niven laat ook zien hoe je 80/20 breder kunt toepassen. Bijvoorbeeld door 80% biologisch te kopen en 20% gangbaar. Of 80% uit je eigen regio te halen en 20% van ver. In 70 recepten verdeeld over vijf hoofdstukken - vegetarisch, vlees, vis, schelp- en schaaldieren, vocktails en desserts - bewijst Niven dat koken met groenten in de hoofd- in plaats van bijrol álles behalve saai is. De recepten worden ondersteund door schitterende fotografie en gelardeerd met informatie over veelgebruikte ingrediënten, handige (presentatie)tips en suggesties voor bijpassende wijnen.

'Groenten zijn cool! In dit boek ga ik je laten zien waarom ik er zo trots op ben een groentefreak te zijn.' Niven Kunz

'Hij kwam De Librije binnen als schoffie, maar is nu eigenaar van zijn eigen succesvolle restaurant. Wij delen zijn passie voor gastronomie en zijn liefde voor groenten. Niven is altijd zichzelf gebleven, met zijn eigenzinnigheid en doorzettingsvermogen. Dat waarderen wij enorm en wij zijn dan ook heel trots op hem!'- Jonnie en Thérèse Boer, De Librije***



Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Vlees en vis beperkt hij tot het hoognodige. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste vindt.

Specifications

  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2015
  • Pages
    257
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • EAN
    9789048827527
  • E-boek
    E-boek
  • Language
    Dutch
  • Protection
    Digital watermarking

related products

Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Afvallen zonder bullshit

Afvallen zonder bullshit

Lot Beukers
€25.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99