0

Sherlock Holmes Escape Room Puzzels

James Hamer-Morton

Hardback / bound | Dutch
 • In reprint. Delivery date unknown
 • Not in stock in our shop
€19.99
Description

Vergezel 's wereld bekendste fictieve detective en gebruik de kracht van observatie en deductie om te ontsnappen uit een serie uitdagende ruimtes! Sherlock Holmes wordt vermist en zijn appartement aan 221B Baker Street zelf is een aanwijzing geworden in zijn verdwijning! In de persoon van Holmes' compagnon Dr. John Watson baan je je puzzelend een weg door Victoriaans Engeland om de vermiste detective op te sporen en de zaak op te lossen. Er zijn maar liefst 10 kamers om uit te ontsnappen en je zult vertrouwde, zowel vriendelijke als vijandelijke gezichten tegenkomen die je zowel proberen te helpen als tegenwerken. De verschillende lagen die in de interactieve puzzels ontrafeld moeten worden, maken het 'Sherlock Holmes Escape Room Puzzelboek' een geweldige ervaring die je alleen of samen met een groep kunt beleven!

Sherlock Holmes escape room puzzelboek: los interactieve zaken op en ontsnap uit 10 mysterieuze kamers / James Hamer-Morton ; vertaling [uit het Engels]: Heleen Kleiboer. - Amersfoort : MUS, [2020]. - 224 pagina's : gekleurde illustraties ; 25 cm. Sherlock Holmes wordt vermist en zijn appartement zelf is een aanwijzing geworden. In de persoon van zijn compagnon Dr. John Watson (ik-persoon) ga je al puzzelend door Victoriaans Engeland om de beroemde detective op te sporen en de zaak op te lossen.

Je moet zien te ontsnappen uit tien kamers waar mensen je zowel willen helpen als tegenwerken. Na een inhoudsopgave en inleiding (met spelregels en tips) volgen dus de tien kamers. Elke mysterieuze kamer heeft meerdere lagen van interactieve puzzels. Bij sommige puzzels moet je dingen uitknippen: deze pagina's zijn ook te printen met QR-code in het boek. Is de code gekraakt, dan ga je door naar de volgende kamer. Er is een keuze uit moeilijke, medium of makkelijke hints.

Lukt het nog niet, dan staan de oplossingen achterin. Stoere vormgeving met veel kleurenfoto's, post-its, briefjes, plattegronden en schema's in de sfeer van Sherlock Holm-films. Belangrijke woorden zijn gemarkeerd. Het boek sluit aan bij de populariteit van de Escape Rooms waarin je je met een groep laat opsluiten en de deur alleen kan openen door het oplossen van puzzels en vragen.

Het verschil is vooral dat je het spel in het boek alleen speelt, de oplossingen bij de hand hebt en pauze kan nemen na het kraken van iedere room. Vanaf ca. 14 jaar. V/J-AANBIEDING. Ook geschikt voor YA. De doe- en invulopdrachten zijn ook te printen via een QR-code.

Specifications
 • Publisher
  BBNC cadeau
 • Edition
  1
 • Pub date
  Feb 2021
 • Pages
  224
 • Theme
  Puzzles and quizzes
 • Dimensions
  246 x 177 x 25 mm
 • Weight
  753 gram
 • EAN
  9789045326177
 • Product form
  Hardback / bound
 • Language
  Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

QuizPuzzels

QuizPuzzels

Tex de Wit
€16.99
Denksport - QuizPuzzels 2

Denksport - QuizPuzzels 2

Thomas Swierts
€16.99
Mr. Brein misdaadpuzzelboek

Mr. Brein misdaadpuzzelboek

Gareth Moore
€14.99
Het quiz puzzelboek met cijfers

Het quiz puzzelboek met cijfers

Jeroen van der Hoogt
€16.99