• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

All bindings and editions

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€33.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Verkozen tot 'Het Beste Kookboek Aller Tijden' door de luisteraars van Etenstijd, de razend populaire podcast van Yvette van Boven en Teun van de Keuken

Alles waar je van houdt bij Ottolenghi, maar dan simpel. Eenvoud lijkt misschien onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar SIMPEL staat daadwerkelijk vol met ruim 130 makkelijk te bereiden gerechten. De meeste staan binnen 30 minuten op tafel, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of -verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

- maximaal 10 ingrediënten
- op tafel in maximaal 30 minuten
- meer dan 130 recepten en foto's

- meer dan 350.000 exemplaren verkocht

Simpel bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. Met handige iconen zie je in een oogopslag welke kenmerken betrekking hebben op het betreffende recept. De meer dan 130 fullcolour foto's laten je daarnaast het water in de mond lopen!

De pers over Simpel:
'Niet zo moeilijk te maken, de nieuwste Ottolenghi. Opnieuw slaagt de chef erin om van iets als een plompe selderijknol een elegante sensatie te maken.' - **** De Volkskrant

'Simpel is een dikke aanrader! Voor Ottolenghi-fans, maar ook juist voor de thuiskoks die iets minder ervaring hebben.' - Dehippevegetarier.nl

'Zelfs de trouwste Ottolenghi-fans klagen wel eens over zijn lange recepten. Hij heeft geluisterd. Zijn nieuwe kookboek heet Simpel' - NRC

'De reden dat ik zo enthousiast over Simpel ben, is dat het boek vol recepten staat die nog steeds
duidelijk 'Ottolenghi' zijn, maar die op minstens een manier simpel zijn (en vaak op meerdere manieren).' - Foodies

Yotam Ottolenghi is auteur en chef van de Ottolenghi Deli's en de restaurants NOPI en ROVI in Londen.
Hij is volgens velen de man die zelfs broccoli sexy wist te maken en het gebruik van sumak, za'atar en granaatappelpitten in de keuken introduceerde, tot in alle uithoeken van ons land.
Hij schrijft een wekelijkse column in het magazine van The Guardian en heeft 8 succesvolle kookboeken op zijn naam staan: Plenty en Plenty More (zijn verzameling vegetarische recepten); Ottolenghi: Het kookbook en Jeruzalem, met co-auteur en zakenpartner Sami Tamimi; Nopi, Sweet en de enorme bestseller Simpel. Samen met co-auteur Ixta Belfrage schreef hij zijn meest recente boek Flavour.

Specifications

  • Publisher
    Fontaine Uitgevers
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2018
  • Pages
    320
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    275 x 222 x 28 mm
  • Weight
    1368 gram
  • EAN
    9789059568266
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Debbie

Debbie

Debbie de Jong
€27.99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50
Vis van de BBQ

Vis van de BBQ

Bart van Olphen
€35.00
Kunnen we al buiten eten?

Kunnen we al buiten eten?

Marjoleine de Vos
€13.50