• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €27.50
Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€27.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

TAPAS, VERHALEN EN RECEPTENVERENIGT ALLES WAT HET SMAKELIJKE LEVEN IN SPANJE TE BIEDEN HEEFT Janneke Vreugdenhil en Edwin Winkels zaten aan de glimmende houten bar van Jai-Ca, een van de oudste kroegen van de voormalige visserswijk Barceloneta, -dronken vino tinto en aten gefrituurde ansjovisgraatjes toen ze halsoverkop en hopeloos verliefd op elkaar -werden. Jaren later en vele, vele Spaanse barretjes verder, behoren die graatjes nog steeds hun favoriete tapas – al kan dat natuurlijk ook iets met de magie van die eerste avond te maken hebben. Voor dit boek verzamelden Janneke en Edwin de recepten van veertig van de populairste en lekkerste tapas en -raciones die ze kregen voorgeschoteld op hun reizen door alle uithoeken van Spanje. Omdat aan veel van de -barretjes, straten, pleinen, dorpen, steden of streken mooie verhalen kleven, delen zij deze ook met ons. Vaak gaan ze over eten en drinken maar zeker ook over het land en zijn mensen. Janneke Vreugdenhil is culinair journalist en schrijver van een twintigtal kookboeken, waaronder de -succesvolle Koolhydraatarme bijbel, De bijbel van de Nederlandse keuken, We love groente en Solo food (waarmee zij internationaal doorbrak). Elke zaterdag schrijft ze een kook-column in NRC Handelsblad. Edwin Winkels is schrijver en -jour-nalist en woont sinds 1988 in Spanje, waar hij onder andere werkt als correspondent voor het AD, Het Parool en de NOS. Hij heeft twaalf non-fictieboeken en vijf romans in het Nederlands en Spaans geschreven.

Specifications

  • Publisher
    Uitgeverij Brandt
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2023
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    251 x 207 x 21 mm
  • Weight
    834 gram
  • EAN
    9789493319103
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Grieks

Grieks

€10.00
BBQ & Grill

BBQ & Grill

€10.00
Sushi & ceviche

Sushi & ceviche

Carrie Solomon
€19.99
Selamat Makan

Selamat Makan

Wouter Rademakers
€29.95
Hot sauce

Hot sauce

Freek Raijmakers
€24.99