• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Verrot lekker desembrood

eenvoudig bakken zonder gist

Christian Weij

Verrot lekker desembrood
Verrot lekker desembrood

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2024

    €32.50

Verrot lekker desembrood

eenvoudig bakken zonder gist

Christian Weij

Hardback / bound | Dutch
  • Available, delivery time is 2 working days.
  • Not in stock in our shop
€32.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Desembrood is niet zomaar een broodsoort. Het is een manier van leven. Het herinnert ons aan de eenvoud en schoonheid van het bakken en de vreugde van iets creëren met onze eigen handen. In dit boek leer je alles wat je moet weten om een desem-expert te worden. Het behandelt de basisprincipes van het maken van een desemstarter: van het kiezen van het juiste meel tot het voeden en onderhouden van je starter. Je onderzoekt de fijne kneepjes van de fermentatie en toont hoe je dit proces kunt beheersen, en het gaat uiteraard ook in op het vormen, insnijden, bakken en bewaren van het brood. Daarnaast behandelt Christian Weij recepten voor verschillende soorten desembrood, van klassieke landbroden tot specialiteiten zoals brioche, remesybrood en broden met allerlei soorten toevoegingen. Dit boek is een vervolg op de filmpjes en instructies die de auteur tijdens de eerste lockdown online heeft gezet om de lezers van zijn boek ‘Verrot Lekker’ verder te helpen. Hij neemt je mee op een ontdekkingstocht en laat je zien hoe je deze betoverende desemlevensstijl kunt omarmen en toepassen in je dagelijkse bezigheden. Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner, en pop-up chef. Hij geeft regelmatig inspirerende kookworkshops voor kleine en grote groepen en voor professionals. Een aantal jaar geleden hing hij zijn functie als creative director bij een communicatiebureau aan de wilgen om zijn passie voor lekker, echt eten te volgen en zich volledig op duurzame foodconcepten te richten.

Specifications

  • Publisher
    Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
  • Edition
    1
  • Pub date
    Jan 2024
  • Pages
    272
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    246 x 205 x 23 mm
  • Weight
    834 gram
  • EAN
    9789461562968
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50