• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Vlees roken

gereedschappen, technieken, recepten, perfectioneer de kunst van het roken

Will Fleischman

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2017

    €10.00

Vlees roken

gereedschappen, technieken, recepten, perfectioneer de kunst van het roken

Will Fleischman

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€10.00
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

De nieuwe manier om te barbecueën - met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd. Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman. Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen. Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.

Specifications

  • Publisher
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Edition
    1
  • Pub date
    May 2017
  • Pages
    192
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    241 x 202 x 24 mm
  • Weight
    841 gram
  • EAN
    9789048314423
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€23.95
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Afvallen zonder bullshit

Afvallen zonder bullshit

Lot Beukers
€25.99