0
 • No shipping costs from € 15, -
 • Lists and tips from our own specialists
 • Possibility of ordering without an account
WILL
WILL

Paperback / Sewn | Dutch
 • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
 • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€12.99
Description

'De beste autobiografie die ik ooit heb gelezen. De perfecte combinatie van het vertellen een verhaal en de wijsheid die daaruit voortkwam, en dan ook nog zo grappig.' Oprah Winfrey

WILL
door Will Smith en Mark Manson is een moedig en inspirerend boek over een van de grootste wereldsterren van deze tijd. WILL gaat over uiterlijk succes, innerlijk geluk en verbinding met anderen. En over een van de meest spectaculaire rollercoasters ooit door de wereld van muziek en film.

Will Smiths transformatie van een angstig kind in een huis vol spanning in West Philadelphia tot een van de grootste rappers van zijn tijd én een van de grootste filmsterren in de geschiedenis van Hollywood - met een reeks kaskrakers op zijn naam die waarschijnlijk nooit zal worden overtroffen - is een episch succes waarover WILL op een ongelooflijk meeslepende manier vertelt. Maar dat is maar de helft van het verhaal.

Will Smith dacht dat hij het voor elkaar had, en met reden: niet alleen zijn eigen succes was ongeëvenaard, zijn hele gezin stond aan de top van de entertainmentwereld. Maar zijn vrouw en kinderen zagen dat anders. Zij moesten fulltime meedraaien in zijn show, zonder dat ze daar zelf voor hadden gekozen. Het bleek dat Will Smith nog veel meer moest leren dan hij had gedacht.

WILL
is een boek over wilskracht, over wat je voor elkaar kunt krijgen en wat je achter je kunt laten. Will Smith werkte samen met Mark Manson, auteur van de wereldwijde bestseller The Subtle Art of Not Giving a F*ck, die het verhaal zo opschreef dat het anderen kan helpen om grip op hun eigen leven en emoties te krijgen. Weinigen van ons zullen de extreme druk kennen van optreden op het wereldpodium, maar we kunnen allemaal begrijpen dat wat werkt in de buitenwereld niet altijd werkt in je persoonlijk leven. De combinatie van oprechte wijsheid en een exceptioneel, fenomenaal levensverhaal maakt WILL, net als de auteur, tot de buitencategorie.

'Het is eenvoudig om in de materiële wereld te bewegen als je eenmaal je eigen geest hebt veroverd. Dat geloof ik echt. Als je eenmaal je eigen geest hebt leren kennen, stuwt elke ervaring, elke emotie, elke omstandigheid, positief of negatief, je gewoon voort, naar grotere groei en meer ervaring. Dat is ware wilskracht. Om vooruit te komen, wat er ook gebeurt. En om vooruit te komen op een manier waarbij je anderen met je meeneemt, in plaats van ze achter te laten.' - Will SmithWill Smith is is een wereldster zoals er maar weinigen zijn. Hij is acteur, producer, muzikant, met een carrière in film, televisieshows en multi-platinum albums. Hij won vele prijzen, waaronder een Grammy, en hij werd tweemaal genomineerd voor een Oscar. Hij heeft meer dan 100 miljoen actieve volgers op social media en zijn films brachten meer dan 7,5 miljard dollar op. Met zijn echtgenote richtte hij de Will & Jada Smith Family Foundation op om initiatieven te ondersteunen op het gebied van kunst en onderwijs, sociale ontwikkeling, gezondheid en welzijn en duurzaamheid. Ook hun kinderen Trey, Jaden en Willow hebben inmiddels vele fans.

Mark Manson is bestsellerauteur van onder andere 'The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life' (De edele kunst van not giving a f*ck). Mark Mansons boeken zijn vertaald in meer dan vijftig talen en er zijn wereldwijd meer dan twaalf miljoen exemplaren van verkocht. Manson beheert een van de grootste websites voor persoonlijke groei ter wereld, markmanson.net, met meer dan twee miljoen maandelijkse lezers en een half miljoen abonnees.

Specifications
 • Publisher
  Nieuw Amsterdam
 • Translator
  Miebeth van Horn, Louise Koopman, Annoesjka Oostindiër, Annemie De Vries
 • Edition
  1
 • Pub date
  Oct 2022
 • Pages
  432
 • Theme
  Individual actors and performers
 • Dimensions
  230 x 151 x 39 mm
 • Weight
  726 gram
 • EAN
  9789046830284
 • Paperback / Sewn
  Paperback / Sewn
 • Language
  Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn

Megan Hess
€20.99
Stay true to who you are

Stay true to who you are

Vanessa van Cartier
€21.99
Hitchcock compleet

Hitchcock compleet

Bernard Benoliel
€29.95
De stem van mijn vader

De stem van mijn vader

Robert Bloemendal
€22.50
WILL

WILL

Will Smith
€12.99