• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Zes seizoenen graan

Een nieuwe kijk op koken met granen

Joshua McFadden

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2022

    €39.99

Zes seizoenen graan

Een nieuwe kijk op koken met granen

Joshua McFadden

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€39.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ Nigella Lawson

Ontdek hoe heerlijk granen zijn!

Met Zes seizoenen graan zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller Zes seizoenen, dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.

Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.

Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta’s, pizza’s, bowls, brood en zelfs desserts.

‘Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.’ Nigella Lawson

Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.



Joshua McFadden is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2022
  • Pages
    368
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    265 x 198 x 38 mm
  • Weight
    1558 gram
  • EAN
    9789000383740
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€38.99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€23.95
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€29.95
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€22.99