0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Blue zones kookboek

100 recepten om 100 mee te worden

Dan Buettner

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€25.99
Description

Het blue zones kookboek: 100 heerlijke recepten om zelf ook minimaal 100 mee te worden!

In dit kookboek geeft New York Times-bestsellerauteur Dan Buettner honderd recepten voor een lang leven. Hij baseerde ze op gerechten afkomstig uit de vijf gebieden op aarde waar de mensen bovengemiddeld oud worden, de zogenaamde blue zones: Sardinië, Italië; Nicoya, Costa Rica; Ikaria, Griekenland; Okinawa, Japan en Loma Linda, Californië, VS.

Buettner deed jarenlang wetenschappelijk onderzoek in deze gebieden. Hij kwam terug met mooie verhalen en heerlijke, meestal vegan recepten, zoals Ikariaanse stoofschotel, maismeelwafels, ceviche van palmharten, hartige rijstpap en amandelkoekjes. Veel vezelrijke voeding, makkelijk te maken, veel plantaardige recepten en verrassend smaakvol!

  • Naast recepten bevat het boek veel uitleg over de principes van een gezond dieet en gezonde levensstijl
  • Met schitterende fotografie en verhalen uit de prachtige blue zones

Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, fellow van National Geographic, prijswinnend journalist en auteur van meerdere New York Times-bestsellers. Zijn artikelen over de blue zones in The New York Times en National Geographicworden enorm goed gelezen. Inmiddels werkt hij met gemeentelijke organisaties en grote bedrijven in de VS om blue zones-projecten te initiëren, projecten met aandacht voor zowel een gezonde leefstijl als voeding. Hij was te gast bij The Today Show, Oprah, NBC Nightly News en Good Morning America, en keynote spreker bij TEDMED, Bill Clinton's Health Matters Initiative en Google Zeitgeist. Zijn toespraak op het World Economic Forum in Davos in 2018 werd gekozen als 'een van de beste van Davos'.



Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, fellow van National Geographic, prijswinnend journalist en auteur van meerdere New York Times-bestsellers. Zijn artikelen over de blue zones in The New York Times en National Geographicworden enorm goed gelezen. Inmiddels werkt hij met gemeentelijke organisaties en grote bedrijven in de VS om blue zones-projecten te initiëren, projecten met aandacht voor zowel een gezonde leefstijl als voeding. Hij was te gast bij The Today Show, Oprah, NBC Nightly News en Good Morning America, en keynote spreker bij TEDMED, Bill Clinton’s Health Matters Initiative en Google Zeitgeist. Zijn toespraak op het World Economic Forum in Davos in 2018 werd gekozen als 'een van de beste van Davos'.

Specifications
  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2020
  • Pages
    304
  • Theme
    Vegetarian Cookery and vegetarianism
  • Dimensions
    262 x 209 x 30 mm
  • Weight
    1184 gram
  • EAN
    9789000371556
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Vegan

Vegan

J. Dickens
€24.95
Vegabijbel

Vegabijbel

Isabel Boerdam
€33.99  €27.50
Groenten

Groenten

Mari Maris
€42.50