0

Blue zones kookboek

100 recepten om 100 mee te worden

Dan Buettner

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 25,00
Omschrijving

Het blue zones kookboek: 100 heerlijke recepten om zelf ook minimaal 100 mee te worden!

In dit kookboek geeft New York Times-bestsellerauteur Dan Buettner honderd recepten voor een lang leven. Hij baseerde ze op gerechten afkomstig uit de vijf gebieden op aarde waar de mensen bovengemiddeld oud worden, de zogenaamde blue zones: Sardinië, Italië; Nicoya, Costa Rica; Ikaria, Griekenland; Okinawa, Japan en Loma Linda, Californië, VS.

Buettner deed jarenlang wetenschappelijk onderzoek in deze gebieden. Hij kwam terug met mooie verhalen en heerlijke, meestal vegan recepten, zoals Ikariaanse stoofschotel, maismeelwafels, ceviche van palmharten, hartige rijstpap en amandelkoekjes. Veel vezelrijke voeding, makkelijk te maken, veel plantaardige recepten en verrassend smaakvol!

  • Naast recepten bevat het boek veel uitleg over de principes van een gezond dieet en gezonde levensstijl
  • Met schitterende fotografie en verhalen uit de prachtige blue zones

Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, fellow van National Geographic, prijswinnend journalist en auteur van meerdere New York Times-bestsellers. Zijn artikelen over de blue zones in The New York Times en National Geographicworden enorm goed gelezen. Inmiddels werkt hij met gemeentelijke organisaties en grote bedrijven in de VS om blue zones-projecten te initiëren, projecten met aandacht voor zowel een gezonde leefstijl als voeding. Hij was te gast bij The Today Show, Oprah, NBC Nightly News en Good Morning America, en keynote spreker bij TEDMED, Bill Clinton's Health Matters Initiative en Google Zeitgeist. Zijn toespraak op het World Economic Forum in Davos in 2018 werd gekozen als 'een van de beste van Davos'.



Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, fellow van National Geographic, prijswinnend journalist en auteur van meerdere New York Times-bestsellers. Zijn artikelen over de blue zones in The New York Times en National Geographicworden enorm goed gelezen. Inmiddels werkt hij met gemeentelijke organisaties en grote bedrijven in de VS om blue zones-projecten te initiëren, projecten met aandacht voor zowel een gezonde leefstijl als voeding. Hij was te gast bij The Today Show, Oprah, NBC Nightly News en Good Morning America, en keynote spreker bij TEDMED, Bill Clinton’s Health Matters Initiative en Google Zeitgeist. Zijn toespraak op het World Economic Forum in Davos in 2018 werd gekozen als 'een van de beste van Davos'.

Specificaties
  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2020
  • Bladzijden
    304
  • Genre
    Vegetarische kookboeken
  • Afmetingen
    262 x 209 x 30 mm
  • Gewicht
    1184 gram
  • EAN
    9789000371556
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Vega junkfood

Vega junkfood

Amanda Hellberg
€ 9,99
50 x vegan zuivel

50 x vegan zuivel

Marleen Visser
€ 18,99
Vegan Familie

Vegan Familie

Jessica Süter-Tolboom
€ 29,00
FAMILY.EAT.PLANT

FAMILY.EAT.PLANT

Lisette Kreischer
€ 24,99
Eat this!

Eat this!

Blendbrothers
€ 25,99