• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Even more Basics to Brilliance

Nog meer recepten om van te genieten

Donna Hay

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €34.99

Even more Basics to Brilliance

Nog meer recepten om van te genieten

Donna Hay

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€34.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Het langverwachte vervolg op de bekendste klassieker van Donna Hay

Toen Donna Hay in 2016 Basics to Brilliance lanceerde, had ze niet durven dromen dat dit dé bestseller werd waaruit mensen over de hele wereld vandaag nog steeds hun signature dishes koken.

In Even more Basics to Brilliance komt Donna terug met nóg meer overheerlijke basisrecepten die iedere thuiskok in zijn of haar repertoire zou moeten hebben; voorzien van variaties met eenvoudige smaaktwists en shortcuts die de recepten van basic naar brilliance brengen. Het boek bevat ruimschoots bewezen klassiekers van Donna, maar ook eenvoudige en comfortrijke basisrecepten als bouillon voor ramen (hallo umami bowls!), de heerlijkste tomatensaus uit de oven (zeg maar dag tegen roeren boven het fornuis!) en het makkelijkste, bij-álles-te-serveren yoghurt flatbread. Om over de luchtigste foolproof carrot cake en Baskische ‘burnt’ cheesecake nog maar te zwijgen.

Ieder basisrecept wordt gevolgd door slimme smaakvariaties en suggesties om het koken nóg makkelijker te maken. Zo kan iedere thuiskok vol vertrouwen zijn of haar kookkunsten zelf tot een hoger niveau tillen.

Een must voor iedere fan van Basics to Brilliance!

Als de toonaangevende en bestverkopende kookboekauteur van Australië heeft Donna Hay (1970) het hart van bijna elke thuiskok veroverd; in haar eigen land en ver daarbuiten. Donna is een internationaal fenomeen en zij staat voor toegankelijke maar creatieve recepten en prachtig beeld. Van haar kookboeken werden wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht.



Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Translator
    Roselle de Jong
  • Edition
    1
  • Pub date
    Nov 2023
  • Pages
    272
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    272 x 222 x 30 mm
  • Weight
    1386 gram
  • EAN
    9789000391332
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

5 Ingrediënten Mediterraan

5 Ingrediënten Mediterraan

Jamie Oliver
€33.99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€19.99
Het slowcookerboek

Het slowcookerboek

Sabine Koning
€21.99
Get Fit

Get Fit

Frederique Ypenburg
€24.95