0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Fermenteren

Fern Green

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€14.99
Description

Fermenteren heeft een comeback gemaakt, en dat is niet voor niets. Gefermenteerd eten, zoals zuurkool en kimchi, is hartstikke gezond én extra lekker! Door het fermenteren, of inmaken, verleng je namelijk de houdbaarheid en verbeter je de smaak van groenten en fruit. In 'Fermenteren' leer je alles over de verschillende fermenteermethoden. In 63 recepten komt alles langs, van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem. Maak bijvoorbeeld kimchi met kool, appel en wortel, ingemaakte komkommer met dille of bak je eigen zuurdesembrood.

Een uitgebreid fermentatieboek over allerlei verschillende technieken en recepten. Van kombucha en kefir tot inmaken en zuurdesem, in dit boek wordt het stap voor stap op een visuele manier uitgelegd.

Specifications
  • Publisher
    Becht
  • Edition
    1
  • Pub date
    Mar 2020
  • Pages
    160
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    216 x 148 x 24 mm
  • Weight
    508 gram
  • EAN
    9789023016335
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Toetjesbijbel

Toetjesbijbel

Rutger van den Broek
€34.99
Voer

Voer

Tobias Camman
€29.99
Wijn als een Romein

Wijn als een Romein

Fik Meijer
€23.99