0
Groot handboek vegetarisch koken
Groot handboek vegetarisch koken

Groot handboek vegetarisch koken

alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap

Claudia Bruchmann & Cornelia Klaeger

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€24.95
Description

Alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap.
Gefrituurde kerriebloemkool, misosoep, fettucine met truffels, groentepaella, tomatenpastei, auberginerolletjes met rijstvulling, gegratineerde pannenkoeken met asperges en kaassaus...

In dit boek vindt u recepten voor salades, soepen, groentegerechten, hartige taarten, terrines, gerechten met aardappelen, rijst, deegwaren en granen. Iedere vegetariër kan hierin meer dan voldoende inspiratie vinden om gevarieerd en gezond te eten.

Ook is er een hoofdstuk gewijd aan keukentechnieken, zoals granen bereiden, groentebouillon koken, peulvruchten bereiden, spruitgroenten kweken... Tussendoor krijgt u nog extra informatie over dip- en slasauzen, noten en zaden, plantaardige vetten en leest u hoe u zelf deeg voor pizza of quiche en groente- en vruchtensappen kunt maken.

Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor wie bewust kiest voor smaakvolle gerechten zonder vlees of vis!

Specifications
  • Publisher
    Deltas/Chantecler
  • Translator
    Yvonne van 't Hul-Aalders
  • Edition
    1
  • Pub date
    Jun 2017
  • Pages
    288
  • Theme
    Vegetarian cookbooks
  • Dimensions
    248 x 185 x 30 mm
  • Weight
    1081 gram
  • EAN
    9789044749397
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Welke eetbare wilde plant is dat?

Welke eetbare wilde plant is dat?

Christa Bastgen
€20.00
Van de vegan bakker

Van de vegan bakker

Rodolphe Landemaine
€20.95
Snel en eenvoudig vegetarisch

Snel en eenvoudig vegetarisch

Clarissa SEHN
€18.95