• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Havermoutje

70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek

Pascalle Bonnier & Mathijs Kok

All bindings and editions

Havermoutje

70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek

Pascalle Bonnier & Mathijs Kok

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • Not in stock in our shop
€22.50
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee?

In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje!

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel ingegoten. Ze gaan de deur niet uit zonder hun dagelijkse havermoutje of ze nemen er eentje mee voor onderweg.
Zelfs hun eerste date bestond uit een havermoutontbijtje. Sindsdien experimenteren ze er samen gretig en met veel succes op los in hun keukentje dat ze tegenwoordig zelfs hun havermoutlab noemen. Elke dag delen ze een havermoutrecept op Instagram. Inmiddels is @havermoutje met duizenden volgers uitgegroeid tot dé inspiratiebron voor havermoutliefhebbers.



Pascalle Bonnier (Author)
Mathijs Kok en Pascalle Bonnier schreven samen het populaire kookboek 'Havermoutje' en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's ochtends als pap gegeten kan worden, maar ook heel lekker is in lunch, diner of nagerecht. In 'Nootje' laten ze hetzelfde principe los op noten. Ze delen recepten op Instagram, waar duizenden notenliefhebbers dagelijks hun culinaire hart ophalen.

Mathijs Kok (Author)
Mathijs Kok en Pascalle Bonnier schreven samen het populaire kookboek 'Havermoutje' en lieten overtuigend zien dat havermout niet alleen 's ochtends als pap gegeten kan worden, maar ook heel lekker is in lunch, diner of nagerecht. In 'Nootje' laten ze hetzelfde principe los op noten. Ze delen recepten op Instagram, waar duizenden notenliefhebbers dagelijks hun culinaire hart ophalen.

Specifications

  • Publisher
    Carrera culinair
  • Edition
    1
  • Pub date
    Jan 2014
  • Pages
    224
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    227 x 206 x 27 mm
  • Weight
    945 gram
  • EAN
    9789048825844
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50