0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Lode Claus & Michiel Van Colenberghe

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€24.99
Description

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij.
Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken.

Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.

Specifications
  • Publisher
    Lannoo
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2022
  • Pages
    168
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    247 x 202 x 25 mm
  • Weight
    733 gram
  • EAN
    9789401483193
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Op!

Op!

Jet van Nieuwkerk
€24.99
Bon Appétit Paris

Bon Appétit Paris

Mara Grimm
€29.99
Kerstmis

Kerstmis

Donna Hay
€32.99
De zure stad

De zure stad

Paul van Ravestein
€39.99
Proefles

Proefles

Joël Broekaert
€24.99