• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Mezze

De lekkerste gerechten uit de keuken van het Midden-Oosten

Salma Hage

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2018

    €31.99

Mezze

De lekkerste gerechten uit de keuken van het Midden-Oosten

Salma Hage

Hardback / bound | Dutch
  • out of stock
€31.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

‘ (...) verwarmt zowel je hart als je maag.’ Time

‘Hemels.’ Independent

‘ Zet Midden-Oosters vegetarisch eten op de kaart.’ The National

De lekkerste en meest bijzondere recepten van het Midden-Oosten in één boek.

Van Libanon en Iran tot Turkije en Syrië, Salma Hage brengt in Mezze de rijke smaken van het Midden-Oosten samen. Ze legt het principe van de mezze-tafel uit, en geeft vervolgens recepten voor de heerlijkste salades, groenten, gebak en brood, dips, gevulde lekkernijen, drankjes en zoete gerechtjes.

Het voordeel van deze manier van eten: veel kan van tevoren worden bereid, en iedereen kiest precies datgene waar hij trek in heeft. Je mixt en matcht uit de verschillende schaaltjes en eet de maaltijd naar jouw eigen voorkeur.

Geniet met vrienden en familie van humus, tabouleh, falafel en labneh, van gerechtjes met lam, ansjovis, shakshuka, van zoete nagerechten als baklava met pistachenootjes, en zo veel meer. Eet smakelijk, of zoals ze in het Arabisch zeggen: Shàhiya tayiba!

De Libanese chef-kok Salma Hage groeide op in Mazraat Et Toufah (‘Appelgehucht’), in de bergen van de Kadishavallei in Noord-Libanon. Haar grootmoeder, schoonmoeder, moeder en schoonzusjes hebben haar de finesses van de Libanese keuken geleerd, zoals die van generatie op generatie worden overgedragen. Ze is chef-kok en auteur van diverse kookboeken.



De Libanese Salma Hage is chef-kok en auteur van diverse kookboeken. Ze groeide op in Mazraat Al Toufah in de bergen van de Kadishavallei in Noord-Libanon. Van haar familie leerde ze de finesses van de Libanese keuken, zoals die van generatie op generatie worden overgedragen.

Specifications

  • Publisher
    Spectrum
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2018
  • Pages
    272
  • Theme
    General cookery and recipes
  • Dimensions
    255 x 196 x 30 mm
  • Weight
    1260 gram
  • EAN
    9789000364374
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€23.95
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€29.95
Noodles 101

Noodles 101

Thomas Drinkenburg
€22.99
REPEAT

REPEAT

Antoinette Hertsenberg
€32.50
Taco's

Taco's

Sandra Mahut
€11.99