• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

New Italian

Recepten en verhalen

Sergio Herman

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2021

    €39.99

New Italian

Recepten en verhalen

Sergio Herman

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€39.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.

Sergio Herman is chef-kok en gastronomisch ondernemer. Hij is de man achter diverse sterrenrestaurants, waaronder meest recent Le Pristine, dat niet lang daarna de eerste Michelinster kreeg. Andere restaurants zijn AIRrepublic, Blueness, Pure C en The Jane. Ook maakte hij diverse kookboeken en tv-programma’s.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Jun 2021
  • Pages
    304
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    277 x 217 x 33 mm
  • Weight
    1596 gram
  • EAN
    9789038809878
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Grieks!

Grieks!

Georgina Hayden
€27.50