• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Noma's handboek voor fermenteren

Foundations of flavour

René Redzepi & David Zilber

Noma's handboek voor fermenteren
Noma's handboek voor fermenteren

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2019

    €39.99

Noma's handboek voor fermenteren

Foundations of flavour

René Redzepi & David Zilber

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€39.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knoflook. Fermentatie is een van de fundamenten van Noma’s uitzonderlijke smaakprofielen. René Redzepi is chef-kok en mede-eigenaar van Noma en David Zilber is de chef die het alom geprezen fermentatielab van het restaurant runt. In dit boek openbaren zij hun kennis en technieken. En, net zo belangrijk: ze laten zien wat deze ingrediënten kunnen betekenen voor een gerecht. Nooit eerder onthulden zij deze recepten en bereidingswijzes. Met meer dan 100 bijzondere recepten en ruim 500 foto’s. ‘We hebben meer nodig om mee te koken. Er zijn zo veel seizoensingrediënten. Wat kunnen we doen om ze te verbeteren? Wat kunnen we doen om ze langer mee te laten gaan? We zijn tien jaar bezig geweest om fermentatie voor onszelf te onderzoeken en nu willen we die kennis delen.’ – René Redzepi ‘Noma’s handboek voor fermenteren geeft gedetailleerde recepten van de meest succesvolle ontdekkingen in het restaurant. Het geeft een waanzinnig goede introductie in de mogelijk- heden van fermentatie aan chefs en thuiskoks. De praktische én aantrekkelijke kant van koken met microben.’ – Harold McGee, prijswinnend auteur van Over eten en koken ‘René en zijn Noma-team hebben het ultieme handboek gemaakt voor het fermenteren van producten. Het boek is toegankelijk maar ook uitdagend voor degene die al eerder gecharmeerd was door het rijk der fermentatie.’ – Sandor Katz, prijswinnend auteur van The Art of Fermentation ‘We worden allemaal wijzer door de jarenlange research die aan dit boek vooraf is gegaan. Ik ben zeer enthousiast dat thuiskoks en professionals nu toegang hebben tot deze informatie.’ – David Chang, chef/eigenaar van Momofuku

Specifications

  • Publisher
    Karakter Uitgevers B.V.
  • Edition
    1
  • Pub date
    Sep 2019
  • Pages
    456
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    260 x 195 x 45 mm
  • Weight
    1150 gram
  • EAN
    9789045219851
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€27.50