0
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker
Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker

Ottolenghi Test Kitchen - Extra lekker

Maak alles bijzonder met de Ottolenghi-twist

Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Paperback / Sewn | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€26.99
Description

Koken met de Ottolenghi-twist: vul je keuken met ingrediënten die elke maaltijd extra bijzonder maken

In Extra lekker, het tweede deel in de otkserie, laat de Ottolenghi Test Kitchen zien hoe je op eenvoudige maar indrukwekkende wijze smaakvolle, doordeweekse gerechten iets 'extra's' kunt geven. Denk aan een
harissaboter die je geroosterde champignons, gestoomde groenten of gepofte aardappels extra verrukkelijk maken. Of een tamarindedressing op gebakken kurkumaeieren die ook heerlijk is over een perfect gebakken biefstuk. Maar ook desserts die je kunt perfectioneren en vervolgens kunt
aanpassen aan je favoriete smaakcombinaties, zoals een basismousse omgevormd tot koffiemousse met tahini-fudge.

Vul je keuken met ingrediënten die elke maaltijd extra bijzonder maken.

Ottolenghi Test Kitchen in de pers:

De recepten in Shelf love zijn eenvoudig en blinken uit in smaak.' Foodies

'Waanzinnige gerechten' - Trouw

'Toen ik het boek eenmaal recept voor recept had uitgelezen, besefte ik dat ik alles wat erin staat zou willen proeven. Hoe knap is dat?' - Jonah Freud in Het Parool

'De recepten in Ottolenghi Test Kitchen - Shelf love zijn bedoeld voor elke dag. Ik vind ze qua niveau het meest lijken op die uit Ottolenghi's Simpel.' - lauriekoek.nl



Yotam Ottolenghi (Author)
Yotam Ottolenghi is de restaurateur en chef-kok van de vier in Londen gevestigde Ottolenghi-deli's, evenals de NOPI- en ROVI-restaurants. Hij is de auteur van acht bestsellers en meermaals bekroonde kookboeken. Yotam is al meer dan dertien jaar een wekelijkse columnist voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding aan het promoten van groenten, evenals ingrediënten die ooit als 'exotisch' werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen 'het Ottolenghi-effect' noemen. Dit is een afkorting voor het creëren van een maaltijd vol kleur, smaak, overvloed en zonneschijn. Yotam woont met zijn gezin in Londen.

Noor Murad (Author)
Noor Murad is een in Bahrein geboren chef-kok wiens internationale werkervaring haar uiteindelijk in 2016 naar de Ottolenghi-keuken bracht. Sindsdien heeft ze recepten ontwikkeld voor de boeken Falastin en Flavour, en andere online Ottolenghi-publicaties. Haar Bahreinse roots hebben een sterke invloed op haar kookkunsten, waarbij Arabische, Perzische en Indiase smaken prominent aanwezig zijn in haar recepten. Noor leidt samen met Yotam het Ottolenghi Test Kitchen-team in Londen.
 

Specifications
  • Publisher
    Fontaine Uitgevers
  • Translator
    Hennie Franssen-Seebregts
  • Edition
    1
  • Pub date
    Oct 2022
  • Pages
    256
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    246 x 178 x 23 mm
  • Weight
    742 gram
  • EAN
    9789464041194
  • Paperback / Sewn
    Paperback / Sewn
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Toetjesbijbel

Toetjesbijbel

Rutger van den Broek
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€24.99
Aan tafel met de Zoete Zusjes

Aan tafel met de Zoete Zusjes

Hanneke de Zoete
€22.50
Hommage

Hommage

Sergio Herman
€32.50
Op!

Op!

Jet van Nieuwkerk
€24.99