• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Pasta

zelfgemaakt deeg en klassieke sauzen

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2023

    €16.99

Pasta

zelfgemaakt deeg en klassieke sauzen

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€16.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

Met dit boek tover je een eenvoudig deeg van bloem en eieren om tot gouden linten, zijdeachtige slierten of kleine pakketjes vol smaak. Als je vervolgens de juiste pasta met de juiste saus combineert, snap je waarom pasta overal ter wereld zo populair is. In dit boek vind je de kunst van het pasta maken, basissauzen en alle Italiaanse klassiekers. Een compleet naslagwerk voor iedere pastaliefhebber. Prachtige uitgave met goudfolie op het omslag.

Specifications

  • Publisher
    Lantaarn publishers
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2023
  • Pages
    176
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    268 x 217 x 22 mm
  • Weight
    932 gram
  • EAN
    9789463549073
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€35.00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€34.99  €29.99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€34.99